Electro-dynamic shakers, vibratoer, slip-tables, materialeprøvning og balancerings-systemer.

Et komplet program af vibrations- og materiale afprøvningsudstyr til industri og forskning.

TIRA's avancerede produkter sætter nye standarder med plug n' play vibrations- og materiale afprøvningsudstyr til industri og forskning. En teknologi, der først og fremmest sikrer kunderne en vedvarende forbedret kvalitet og konkurrencedygtige produkter og herudover bidrager til at understøtte kundernes image som en pålidelig producent.

TIRA har fokus på avancerede tekniske løsninger til måling og afprøvning ved vibration, træk, tryk, vrid og bøjning.

TIRA tilbyder komplette materiale testløsninger.

Baseret på de tre særlige kernekompetencer og eget mekanisk produktionscenter, tilbyder TIRA en vifte af testløsninger der i denne branche er "second-to-none". I industrien er TIRA kendt som virksomheden, der tilbyder optimale muligheder og fordele for brugere over hele verdenen: komplette materiale testløsninger.

Internationalt anerkendte producenter og leverandører indenfor den automotive industri, producenter af luftfarts- og rumfartsudstyr, forskningsfaciliteter og institutter samt testcentre og andre, opnår optimale fordele med produkter fra TIRA.

Til udviklingen af ​​fremtidsorienterede produkter.

Produktlinerne TIRAvib, TIRAtest og TIRAbalance er udviklet i permanent samspil med TIRA's kunder og brugere i en bred vifte af industrier. Et vellykkede samspil af konventionel teknologi, der er baseret på samvittighedsfuld forskning og udvikling, er grundlaget for en sund vækst i virksomheden.

Investeringer, teknologioverførsel og internationale samarbejdsrelationer bruges effektivt til at forbedre kompetencer og TIRA's placering på marked.

Som en globalt engageret virksomhed og leverandør af knowhow bidrager TIRA til udviklingen af ​​fremtidsorienterede produkter og intelligente produktionsteknologier samt til etablering og udvidelse af økonomiske strukturer.

Citrotek forhandler også...