TIRA vibrator / shaker systemTIRA shakers, slip tables og vibratorsystemer

Et omfattende standardprogram af ED shakers.

TIRA Gmbh tilbyder et omfattende standardprogram af ED shakers, slip tables og vibratorsystemer i øvrigt. Fra små portable shakers, der kan stå på et arbejdsbord, på kun 9N, og op til meget store stationære vibrationsborde, der kan vibrere mange hundrede kg og med en styrke på hele 300KN.

Vibration Test Systemer fra 9 N til 400 N

Disse Shakers bruger permanente magneter og er tilgængelige både som portable eller stationære systemer. Anvendelsen er sædvanligvis en simulering af omgivende vibrationer. Et robust design sikrer lang levetid og typiske anvendelser omfatter strukturanalyse og test af mindre subassemblies.

Disse aktuatorer er kendetegnet ved høj lateral og aksial stivhed og produceres i en letvægtskonstruktion, som passer de fleste industrielle brugere. Nye "rare earth" magneter er blevet tilføjet til den række af konventionelle Alnico magneter. Dette reducere vægten fra 30 kg til 10 kg og giver en nem håndtering især i mobile applikationer.

Vibration Test Systemer fra 1.000 N og op til 300.000 N.

Vibratorer i 1KN klassen og opefter er altid stationære, da de kræver en større installation, der foruden vibratoren, forstærkeren og tonegeneratoren ofte omfatter en køleblæser og måske en horisontal vibrations plan (slip table).

Disse systemer tilbyder brugeren disse fordele: lang tid levetid med minimal vedligeholdelse, høj aksial stivhed, drejelig vibrator i en robust base (trunnion) med vibrations isolatorer, der skåner bygninger og andet udstyr.

Endvidere automatisk centrering af stemplet, pneumatisk eller elektronisk belastning kompensation for tunge prøveemner, LS-Shakers med op til 45 mm forskydning og elektronisk nul-punkts regulering med justerbar stivhed. Mulighed for afmagnetiserings kit til reduktion af det udstrålede magnetfelt, bare for at nævne de vigtigste punkter.

Teknikken bagved TIRA vibratoer.

Teknikken bagved shakers / ED vibrator: funktion af en Elektro-Dynamisk vibrator eller shaker svarer til en højttaler. Vibrationen frembringes ved induktion af ​​elektrisk strøm, der passerer gennem en spole og derved opstår et magnetfeltet.

Energien i magnetfeltet udnyttes til at flytte og accelerere det bevægelige stempel, som består af en rillet cylinder og et monteret stempelhoved. Udsvinget (displacement) af stemplet er proportionalt med spolestrømmen, den magnetiske fluxtæthed og længden af ​​leder i magnetfeltet. Vibrationsniveauet på vibratoren kan derfor kontrolleres ved elektrisk strømstyrke.

I de små vibratorer er det magnetiske felt frembragt ved hjælp af permanente magneter, mens større, base-monterede systemer vibrerer ved hjælp af elektromagneter. Den maksimalt opnåelige acceleration er afhængig af strømstyrke og den samlede effektive masse, der skal flyttes.

Vores vibrations generatorer har allerede bevist deres værd i laboratorier, universiteter og industrielle produktionslinjer for både komponenter og kalibrering. Disse komplette systemer gør det muligt at teste i overensstemmelse med nationale og internationale standarder som DIN, ISO, BS, MIL, IEC og ASTM.

Citrotek forhandler også...